Tandarts en postdoctorale student orthodontie in haar vijfde jaar van de opleiding
van: Berlijn, Duitsland.
Instagram: straight_smile_

Jaanuu Peplum Top

Waarom ben je orthodontist geworden?

Ik wist al snel dat ik in de tandheelkunde wilde werken, aangezien een paar van mijn familieleden tandarts zijn. Vanaf mijn jonge jaren hielp ik mee in tandartspraktijken. Dus ik ben opgegroeid in dat beroep en voelde me altijd op mijn gemak om het te doen.

Ik hou vooral van orthodontie omdat het een uitdaging is en ik elke dag een verscheidenheid aan gevallen te zien krijg, terwijl ik de alledaagse gevallen van andere tandheelkundige beroepen heel snel verveel.

Waarom maak je je echte naam niet bekend?

In mijn ervaring kan internet soms een enge plek zijn. Zo kan ik mijn echte patiënten scheiden van mijn volgers.

Welk advies zou je een aspirant-orthodontist geven?

Stel je doelen hoog en blijf gedisciplineerd om ze waar te maken. Uw training zou het belangrijkst voor u moeten zijn, dus u moet te allen tijde flexibel blijven om naar plaatsen te gaan of te verhuizen waar u de best mogelijke training kunt krijgen. Wees kieskeurig voor wie je vertrouwt om je het beste te leren. De beste leraar oefent soms niet naast je.

Wat is je favoriete aspect van je werk?

Ik hou van de een op een tijd met mijn patiënten. Het is een heel persoonlijke relatie die ik met hen heb opgebouwd en ik probeer iedereen als mijn persoonlijke gast te behandelen. De meeste patiënten verliezen hun angst om naar de orthodontist te komen na de eerste paar afspraken met ons en ik hoop dat ze zich nu op de een of andere manier thuis voelen op ons kantoor.

Wat inspireert je buiten het werk?

Veel dingen inspireren mij. Ik was een erg bang persoon toen ik opgroeide tot ik onlangs ontdekte hoe leuk het is om je comfortzone te verlaten en nieuwe hobby's uit te proberen. Dit is de reden waarom ik mezelf graag push om elk nieuw ding dat me wordt aangeboden (minstens één keer) uit te proberen. Tot nu toe heb ik meerdere sportcursussen gevolgd en ben van plan om er in de toekomst meer te doen.

Wat is het belangrijkste aan je medische uniform?

Mijn eisen aan een goede medische vorm zijn erg hoog: het moet stijlvol, comfortabel, warm maar ademend, antibacterieel, wasbaar, niet na elke wasbeurt gestreken worden, makkelijk en snel aan en uit te trekken en verkrijgbaar in een paar leuke kleuren - allemaal tegelijkertijd.
Totdat ik bij scrub-suppy.com bestelde, heb ik meerdere bedrijven geprobeerd en ze faalden allemaal op zijn minst in een of andere categorie.

straight_smile

Wat zijn de voordelen van Scrubs van scrub-suppy.com in je werkgarderobe?

Werkkleding van scrub-supply.com voldoet als eerste aan al mijn verwachtingen. Ik heb ze in slechts een minuut aan. Ze worden niet zo kreukelig als andere stoffen. Ze zijn ook stijlvol en comfortabel om te dragen tegelijk. Ik voel me heel speciaal als ik deze elegante en verfijnde scrubs draag. Ze geven me vertrouwen en het belangrijkste is dat ze hun werk uitstekend doen, zodat ik me kan concentreren op het mijne.