Assorted Koi medical scrubs on display, featuring vibrant colors and various styles. | scrub-supply.com

Koi Scrubs voor Professionals: Superieur Comfort en Stijl

Ontdek de medische kleding van Koi en ervaar het ultieme in professionele kleding. Met exclusieve collecties die hoogwaardige materialen, uitzonderlijke pasvorm en hedendaagse ontwerpen combineren, zijn Koi scrubs niet zomaar uniformen, ze zijn een upgrade voor je levensstijl.
25 april 2024 — Team scrub-supply.com
Jaanuu Scrubs for Women | scrub-supply.com

Jaanuu Scrubs voor Dames: Ongeëvenaard Comfort en Stijl

Ontdek de innovatieve wereld van Jaanuu scrubs voor dames op scrub-supply.com. Opgericht door Dr. Neela, biedt Jaanuu antimicrobiële, rekbare en milieuvriendelijke scrubs, ontworpen voor medische professionals die comfort en stijl waarderen. Ontdek onze populaire modellen en profiteer van tot 30% korting op geselecteerde items. Verhoog uw professionele garderobe met de ongeëvenaarde kwaliteit en pasvorm van Jaanuu.
25 maart 2024 — Team scrub-supply.com
Maternity Scrubs | scrub-supply.com

Comfortabele en stijlvolle zwangerschapskleding

Ontdek de perfecte harmonie van comfort, stijl en functionaliteit met de zwangerschapskledingcollectie van scrub-supply.com. Speciaal ontworpen voor verwachtende medische professionals, bieden onze kledingstukken de flexibiliteit en ondersteuning die u nodig heeft, zonder concessies te doen aan uw professionele uitstraling. Personaliseer uw look met onze borduurservice en maak elke zwangerschapskleding uniek van u. Omarm deze speciale tijd met zwangerschapskleding die net zo veerkrachtig en toegewijd is als uzelf.
14 maart 2024 — Team scrub-supply.com
Trending Scrubs 2024: Fashion-Forward Healthcare Apparel

Trending Scrubs 2024: Vooruitstrevende Zorgkleding

Ontdek het nieuwste op het gebied van mode in de gezondheidszorg met de 2024 collectie van scrub-supply.com van trending scrubs. Van milieuvriendelijke materialen tot gewaagde kleuren en innovatieve technische kenmerken zoals antimicrobiële en vloeistofafstotende stoffen, onze scrubs, laboratoriumjassen en accessoires zijn de norm voor stijl, comfort en functionaliteit in kleding voor de gezondheidszorg.
26 februari 2024 — Team scrub-supply.com
Dr. Neela's 5 Tips - scrub-supply.com

5 Tips voor Zelfzorg om Je Moment te Herdefiniëren

We leven in een wereld waar 'druk zijn' gelijk staat aan succes - meer patiënten, meer hobby's, meer bijbaantjes - maar vaak ten koste van onze mentale gezondheid. Na jarenlang te hebben geleefd in een staat van drukte, verwachtte ik me vervuld te voelen - maar alles wat ik voelde was vermoeidheid, angst en stress. Dus besloot ik te vertragen, elk moment te laten tellen en uiteindelijk mijn zelfzorg te prioriteren.
29 oktober 2022 — Team scrub-supply.com
Dr. Rafael Zeed - scrub-supply.com

Medische kleding in de tandartspraktijk

Als je je eigen tandartspraktijk hebt, heb je mogelijk bepaalde eisen aan de kleding van je medewerkers. Sommige eisen zijn essentieel, en sommige eisen vind je misschien persoonlijk belangrijk. Zo is het vaak verplicht om een naambordje met naam en functie te dragen. Op deze manier is het meteen duidelijk voor patiënten met wie ze te maken hebben.
20 mei 2022 — Team scrub-supply.com
Scrub Desings - scrub-supply.com

Alles wat u moet weten over medische kleding

Medische scrubs worden veel gedragen in de gezondheidszorg. Denk bijvoorbeeld aan een ziekenhuis, fysio of tandartspraktijk. Vroeger werden in deze sector doorgaans alleen witte jassen, broeken en tops gedragen. Tegenwoordig zijn er tal van nieuwe variaties beschikbaar van medische uniformen. In deze blog leggen we uit waarom medische werkkleding zo belangrijk is en waarom je niet achter kunt blijven met de nieuwste stijlen.
26 april 2022 — Team scrub-supply.com
Medical doctor, psychiatrist to be

Belangrijkste aspecten van medische kleding

Dr Aleksandra Pięta

Beroep: arts, toekomstig psychiater, Warschau, Polen.
Instagram: med_moiselle

Onze uitstraling is het eerste wat de patiënt ziet. Dit is de eerste indruk, onze visitekaartje. Er is maar één kans om een goede eerste indruk te maken...

29 mei 2020 — Team scrub-supply.com
The new face of Plastic Surgery

Het nieuwe gezicht van Plastische Chirurgie

Dr. Hatice Sezgin

Plastisch chirurg
Praktijk in Constanta, Roemenië
Gespecialiseerd in micro- en reconstructieve chirurgie
Instagram:  _haticesezgin

In mijn land gaan vrouwen meestal niet naar school...

29 mei 2020 — Team scrub-supply.com
Orthodontic Clinic Scrubs | scrub-supply.com

Straight Smile

Dr. K.

Tandarts en postdoctorale orthodontiestudent in haar vijfde opleidingsjaar
van: in de buurt van Berlijn, Duitsland.
Instagram: straight_smile_

Ik word het meest gemotiveerd door de cases van andere uitstekende orthodontisten te zien. Daarom zou ik de hele wereld over vliegen om de best mogelijke standaard in mijn vakgebied te zien...

16 mei 2020 — Team scrub-supply.com